Under de senaste tjugo åren har det skett enorma förändringar i medie- och kommunikationslandskapet. Det gäller inte minst inom fotografin där digitala bilder inom loppet av ett par sekunder kan nå ut till miljontals mottagare runt om i världen. Mobiltelefoner med smarta appar som Instagram gör att nästan alla kan bli fotografer och dela med sig av sitt bildbudskap.

Men är det egentligen så lätt? Tiderna har förändrats och kundens behov likaså. För att lyckas i sin visuella kommunikation gäller det att ha rätt insikt, en bra strategi och inte minst ett tilltalande innehåll. Bra bilder som sticker ut från mängden gör helt enkelt skillnad! Det kan jag hjälpa till med.

Under de 30 år jag jobbat med bildkommunikation har ambitionen alltid varit att bygga upp en bra relation med uppdragsgivaren. Jag lyssnar på kundens önskemål och håller vad jag lovar. Med en öppen dialog når vi även långsiktiga resultat. Vidare antar jag inga uppdrag där jag känner att resultatet inte kommer att bli perfekt. Hos mig finns inte heller några finstilta extratillägg. Jag fakturerar överenskommet timarvode plus eventuella utlägg för resor.

Kontakta mig så lovar jag att berätta mer!